Onderhoud parket

Door uw vloer op de juiste manier te onderhouden, verlengt u de levensduur ervan.

Het beste is om zoveel mogelijk kans op schade te voorkomen. Dit doet u door een goede schoonloopmat te gebruiken bij elke buitendeur. U kunt deze matten ook via onze webshop kopen. Ook adviseren wij u om vilt onder stoel-en tafelpoten te doen, om krassen te voorkomen.

Uw laminaat- of pvcvloer kunt u het best schoonhouden door te stofzuigen of te swifferen. Mocht u liever vochtig willen reinigen dan adviseren wij laminaatreiniger cq pvc-reiniger.

Het onderhoud van uw houten vloer is afhankelijk van de afbehandeling die hij heeft gehad. De meeste vloeren zijn geolied. Geoliede vloeren kunt u het beste regelmatig vochtig dweilen met Solidfloor zeep. Hierdoor wordt de vloer als het ware beschermd met een vuilwerende laag. Mocht na verloop van tijd uw vloer een beetje ‘schraal’ worden dan kunt u uw vloer volledig ontdoen van vuil en zeepresten met Intensief reiniger. Zodra dit droog is zet u uw vloer in de Solidfloor onderhoudsolie.

Voor details voor uw vloer verwijzen wij u naar de inlegfolder in uw verpakking. Ook kunt u de onderhoudsvoorschriften downloaden.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home