Sfeerhaarden

Een openhaard of houtkachel is heerlijk knus, gezellig en warm.

Niet iedereen kan echter een echte open haard op houtkachel plaatsen in zijn woning omdat er geen geschikt rookkanaal aanwezig is. Wij hebben voor u een oplossing met gashaarden en bio-ethanol haarden. Daarnaast hebben we buitenhaarden. Hiervoor werken we onder andere met het merk Happycocooning, vanwege zijn prachtige vormgeving en materialen. U kunt hier de folder downloaden van Happycocooning.

Buitenhaarden

Cocoon Tables

De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen.

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en maten.

Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 19,5 kW of 12kW (bij 24″ vierkant klein), mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking. De hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvsbedieningspaneel.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home