Nieuw! Knitfactory kussens en plaids

Wij zijn heel blij u te kunnen informeren over de uitbreiding van ons assortiment met Knitfactory woonaccessoires.

canada goose Sterk en stoer, zo kun je de producten van Knit Factory het beste omschrijven. De collectie heeft een grove uitstraling, zelfs een vintage look. (meer…)

Lees meer →

Eindejaarsactie! 21% korting op Solidfloor

Tot en met 31 december 2015 ontvangt u maar liefst 21% korting op een aantal populaire Solidfloor vloeren.

celine bags canada goose Deze 21% korting geldt op de dessins Alps, Maine en Vermont uit de bluehost collectie. En, op de gehele collectie van is deze korting van toepassing.

Kom dus snel naar de showroom om uw vloer te bestellen. U bent van harte welkom. In deze kunt u meer lezen over de actie.

Lees meer →

Kleurenselectie najaar & winter 2015

canada goose Pure & Original heeft ook dit jaar een kleurenselectie gemaakt voor de herfst en winter Look At This. Inmiddels hebben bladen als Residence & Tijdloos en Landelijk Wonen al heel positief gereageerd op deze nieuwe kleuren.

celine bags Nieuwsgierig? De inspiratiefolder kunt u hier downloaden. Of u kunt natuurlijk de kleuren komen bewonderen in onze showroom.

 

Lees meer →

100% home collectie

canada goose Oktober is woonmaand. Daarom deze hele maand maar liefst 10% KORTING op de 100% home collectie!

celine bags 8 dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in laminaat, vinyl en hout! Prijzen van €16,95 phentermine per m2 (voor laminaat) € 27,50 per m2 (voor vinyl/pvc) en vanaf € 65,75 per m2 voor parket.

Voor de inspirerende vloeren brochure van de 100% home collectie .

Lees meer →

Najaarscollectie Cottoceramix beschikbaar

celine bags canada goose Met trots presenteren wij de <a href="http://www see page.artofhome.nl/wp-content/uploads/brochure-cottoceramix-najaar-2015.pdf” target=”_blank”>nieuwe brochure voor het najaar van 2015 van Cottoceramix. Deze brochure staat vol nieuwe series en trends zoals het Brick mozaiek van Boston en de patroonvloeren van Revoir Paris. Vanzelfsprekend is de algemene catalogus van 2015 ook nog geldig! U kunt de brochure downloaden via het download menu of door op deze link te klikken.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar van de collecties mooie monsterpanelen beschikbaar zijn.

Lees meer →

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home