Advance

Het Advance programma is geheel vernieuwd: nu nog luxer en soepeler

Een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe, dát is wat Advance en Advance Deluxe zo uniek maakt. Het zijn schuifwand-systemen bestaande uit luxe aluminium. Vanwege de onzichtbare wielen is Advance Deluxe zelfs geschikt als scheidingswand. Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit verfrissende deurvullingen in hout, glas of spiegel. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk om zelf het kastinterieur te bepalen.

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. Met Advance stelt u een kast samen die aansluit bij úw woonwensen.

Assortiment
Advance heeft een breed assortiment. De deurvullingen zijn beschikbaar in hout-, glas- of spiegeldecoren. De trends van vandaag maar ook fraaie houtdecors. Een compleet kleurenoverzicht treft u aan in de Advance folder, welke u op de pagina'Downloads' kunt downloaden.

Er bestaat een mogelijkheid om deuren te bestellen met een strook van 40 cm in het midden van de deur of een 3-vlaks verdeling. Hierbij is een combinatie van panelen en bijv glas ook mogelijk. De zijwanden zijn beschikbaar in 22 mm dik tweezijdig Wit en Titaan decor afgezet met ABS band.

Te leveren (breedte)maten 
Een Advance zelfbouwkit is in combinatie met decorpanelen eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. U bestelt hiervoor een aantal zelfbouwkits (voor het aantal deuren dat u wenst) en een 2 of 3 meter lange onderrails en bovenbak. Bij langere opstellingen zijn de railsen eenvoudig door te koppelen tot 1 lange rails waardoor de deurwielen keurig de rails volgen. Let op:De zelfbouwkit is niet te combineren met maatwerk deuren.

Het Advance programma biedt tevens oplossingen voor moeilijke ruimten, zoals het plaatsen waarbij het plafond niet helemaal waterpas is of andere moeilijke hoek. Met schuine daksteunen en schuine deurgeleidingen kunnen deze problemen moeiteloos verholpen worden.

Advance luxe landelijke deuren

Deze deuren hebben massief uiterlijk doordat ze zijn uitgevoerd in 22 mm gefolied MDF. U heeft hierbij de keuze uit 4 stijlvolle deuren in 4 eigentijdse kleuren. Om het geheel af te maken zijn ook bijpassende kooflijsten leverbaar.

 

Advance accessoires

Kastinterieur
U kunt bijvoorbeeld het kastinterieur zelf samenstellen, bijpassend bij de deuren. Het kastinterieur is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, te weten Wit en Titaan en vijf breedtematen: 30, 40, 50, 60 en 70 cm breed. Dit heeft als voordeel dat elke mogelijke breedtemaat te combineren is. 

Ook zijn er voor het kastinterieur ruimschoots accessoires beschikbaar. Hierbij valt te denken aan een ladeblok (60 cm), schoenenrek, riem- en stropdashouder, garderobestang en -lift en broekhouder.

Verlichting
Om het geheel af te maken besteld u kastverlichting. De armaturen zijn per twee stuks verpakt in een doos, inclusief lampjes en een transformator.  Deze set is uit te breiden met één extra armatuur.