Farrow and Ball

Farrow & Ball verf is niet te evenaren.

Farrow & Ball is jaren geleden opgericht door verfpioniers John Farrow and Richard Ball. Hun passie leeft nog steeds voort in het bedrijf van nu. Er wordt nog altijd gewerkt met de originele formules en productietechnieken. Farrow & Ball produceert de verf zelf, met een enorme passie en met oog voor detail. Kwaliteit staat in alle fases van het productieproces voorop. In de fabriek in Dorset, Engeland, is volledige controle over elke stap in het productieproces. Elke kleur wordt nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat zodat onderlinge kleurverschillen in verschillende badges haast uitgesloten zijn. Kiest u voor de verven van Farrow & Ball dan kiest u voor een prachtig eindresultaat. U heeft zeker eer van uw werk als u met Farrow & Ball kwasten werkt. Voor de estate emulsion (de prachtige muurverf van F&B) hebben wij een super verfroller waarmee het lijkt alsof de wand gespoten is.

De Farrow & Ball verven kenmerken zich door het hoge pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter van de hoofdingrediënten. Dit geeft de verf van Farrow and Ball de karakteristieke, ongeëvenaarde kleurdiepte.

De verven van Farrow & Ball zijn allemaal op waterbasis en daardoor milieuvriendelijk. De collectie van Farrow & Ball bestaat uit ruim 130 kleuren, verdeeld over verschillende types verf. Deze kunt u hier bekijken.

 

Wij laten u graag kennismaken met de verschillende kleuren en uitvoeringen verf in onze showroom. Ook kunt u via onze webshop de kleuren direct online bestellen. Deze worden binnen een week bij u thuis afgeleverd.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home