Pure & Original verf

Pure & Original, een verfkwaliteit die je moet beleven!

Pure & Original verf wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor het maken van de Pure & Original verf. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal.

Pure & Original heeft een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven die verkrijgbaar zijn in 140 verschillende kleuren:

Fresco kalkverf: Een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten. Heeft een authentieke kalkverfuitstraling.

Classico krijtverf: Bevat natuurlijke pigmenten een heeft een zeer matte, poederige uitstraling.

Marrakech Walls: Heeft een rijke, exclusieve uitstraling. Is waterafstotend en 100% mineraal. De uitstraling van betonlook of tadelakt look.

Traditional Paint: Een lakverf op olie- of waterbasis, verkrijgbaar in mat, ei- en hoogglans. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Floor Paint: Een zeer sterke vloerverf voor op hout en beton die ook geschikt is voor trappen en keukens.

Kalei: Geeft uw gevel een authentieke uitstraling. Houdt het midden tussen verven en pleisteren.

Classico Façade: Een gevelverf die bestand is tegen de invloed van weer, verkeer en industrie.

Kleurenselectie najaar & winter 2015

Pure & Original heeft ook dit jaar een kleurenselectie gemaakt voor de herfst en winter. Inmiddels hebben bladen als Residence & Tijdloos en Landelijk Wonen al heel positief gereageerd op deze nieuwe kleuren. Nieuwsgierig? De inspiratiefolder kunt u hier downloaden. Of u kunt natuurlijk de kleuren komen bewonderen in onze showroom.

Online bestellen

Wij laten u graag kennismaken met de verschillende kleuren en uitvoeringen van Pure & Original, in onze showroom in Genemuiden. De kleurenfolder is handgeschilderd zodat u precies kunt zien hoe de kleur eruit zal gaan zien. Wij helpen u graag met uw keuze in soort verf, uitstraling en toepassing. Ook kunt u via onze webshop de kleuren direct online bestellen. Deze worden binnen 48 uur bij u thuis afgeleverd.

Instructiefilm ‘aanbrengen van Marrakech Walls’

Het aanbrengen van Marrakech walls verf is zeer eenvoudig. Wij laten u graag zien in dit filmpje hoe u het beste kunt handelen zodat u uw eigen stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look kunt creëren.
Filmpje-marrakech-walls

Inspiratiefilmpje over Marrakech Walls

Laat u in dit filmpje inspireren door de prachtige muurverf van Marrakech Walls.
inspiratiefilm-marrakech-walls

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home