Vloer

Bent u op zoek naar nieuwe vloerbedekking?

Een houten parketvloer, laminaat of misschien zelfs een natuurstenen tegelvloer? Dan bent u bij Art of Home in Genemuiden op het juiste adres.

In onze showroom treft u overzichtelijke displays van de verschillende vloeren die wij in ons assortiment hebben. We hebben gekozen voor gerenommeerde merken, met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

De vloer is de basis van uw interieur en gaat jarenlang mee. Daarom moet hij perfect passen bij uw woonstijl en gezinssamenstelling. Onze vakkundige adviseurs helpen u met uw keuze en geven graag advies.

Afwerking van de vloer

U kunt bij ons ook terecht voor de complete afwerking van uw vloer. Bijvoorbeeld voor een goede ondervloer, met of zonder geluidsreductie. Of voor plinten en afdeklijsten om uw vloer helemaal naar uw smaak af te maken. Ook kunt u terecht voor het onderhoud van uw vloer, denk hierbij aan onderhoudsolie, onderhoudszeep, houtreiniger, laminaatreiniger, pvc-vloer onderhoud etc. Hiervoor verwijzen wij naar de vloerafwerking.

Om extra lang plezier te houden van uw vloer adviseren wij een goede deurmat. Wij hebben een groot assortiment met deurmatten die passen bij elke sfeer en elk interieur. U kunt deze deurmatten online bestellen via onze webshop deurmatten.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home