100% HOME COLLECTION

De 100% HOME COLLECTION is een hele unieke collectie van vloeren.

Met deze collectie gaan we ervan uit dat u een vloer kiest omdat u de kleur zo mooi vindt. Vervolgens bepaald uw woonsituatie of de ruimte in huis waar u deze kleur vloer gaat kiezen, of u de vloer gaat kopen in laminaat, hout of vinyl. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om beneden hout te kiezen en exact dezelfde kleur op de bovenverdieping in laminaat uit te voeren.

De designers van Solidfloor hebben de 100% HOME COLLECTION ontwikkeld. Ze hebben hiervoor de 8 meest populaire kleuren geselecteerd en er vervolgens voor gezorgd dat elk dessin verkrijgbaar is in hout, vinyl en laminaat. Hierdoor kunt u de beste keuze maken omdat er voor elke ruimte een geschikte vloer is. U kunt zelfs in het hele huis hetzelfde dessin toepassen in 3 kwaliteiten!

Keuze uit 3 soorten

Uniek aan deze collectie is het eindeloos kunnen combineren van uw favoriete dessin door uw hele woning. Wilt u een mooie, echte houten vloer voor de woonkamer? Maak dan uw keuze uit onze houten vloeren. Zoekt u voor de trap hetzelfde dessin, kies dan voor de vinyl collectie. En voor bijvoorbeeld uw slaapkamer kunt u kiezen voor de mooie, budgetvriendelijke en vooral gemakkelijk te onderhouden laminaatvloeren.

Voor elke ruimte

De 100% HOME COLLECTION heeft voor elke woonruimte een passende oplossing, zelfs voor de badkamer! Dus voor welke stijl u ook kiest en welke ruimte of budget het ook betreft; de 100% HOME COLLECTION biedt snel en gemakkelijk 100% oplossing.

U kunt hier de 100% HOME COLLECTION brochure downloaden.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home