Natuursteen vloeren

Bent u op zoek naar een natuursteen vloer voor uw woning of kantoorruimte?

Art of Home is gespecialiseerd in natuursteen vloeren, zoals natuurstenen tegels, granito tegels, travertin vloeren, marmeren vloeren, granieten vloeren, Belgisch hardsteen, gezoet of ongezoet, voor binnen- en voor buitentoepassingen. Wij voeren een uitgebreid assortiment van Michel Oprey & Beisterveld. In onze showroom kunt u uw keuze maken uit de overzichtelijke displays en voorbeeldvloeren.

Wat is een natuursteen vloer?

Natuursteen vloeren zijn een echt natuurproduct en hebben een uniek en levendig uiterlijk. Natuursteen wordt uit onze aarde gewonnen. Wereldwijd is de voorraad natuursteen enorm groot. De vorming van de aardkorst is een ingewikkeld geologisch proces, dat continu doorgaat. Denk bijvoorbeeld aan aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Dit geologische proces bepaalt het uiterlijk en de eigenschappen van natuursteen. Doordat de geologische ontwikkelingen in elk land verschillend zijn zullen de natuurstenen tegels, die overal vandaan komen, altijd een unieke uitstraling hebben.

Natuursteen is functioneel en duurzaam en is voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen geschikt. Wij adviseren u graag over welke natuursteen vloer, in welke steensoort, kleur of afmeting het beste bij u past.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home