Parketvloeren

Een plankenvloer brengt direct sfeer en warmte in huis. Het is écht hout en dat zie je direct.

De meest geschikte houten vloeren voor het Nederlandse klimaat zijn samengestelde planken. Deze houten vloeren zijn zodanig opgebouwd dat ze nagenoeg geen last hebben van schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid. De uitstraling van de vloer is precies gelijk aan een massief houten vloer.

Wij voeren het merk Solidfloor. Binnen dit merk hebben ze voor elk wat wils. Van stoere, super rustieke planken tot klassieke patronen. En van moderne, licht gekleurde vloeren tot ambachtelijke, authentieke parketvloeren. Er is hier een opsplitsing gemaakt per woonstijl, om de keuze voor u te vergemakkelijken.

U kunt bij ons ook terecht voor de complete afwerking van uw parketvloer. Bijvoorbeeld voor een goede ondervloer, met of zonder geluidsreductie. Of voor plinten en afdeklijsten om uw vloer helemaal naar uw smaak af te maken. Ook kunt u terecht voor het onderhoud van uw houten vloer, denk hierbij aan onderhoudsolie, onderhoudszeep en houtreiniger. Hiervoor verwijzen wij naar de vloeraccessoires.

Maak u persoonlijk woonstijl keuze met behulp van onderstaande foto’s of via het menu aan de rechterzijde van de pagina.

Sfeervolle / landelijke parketvloeren

Sfeervolle / landelijke parketvloeren

Klassieke parketvloeren

Moderne parketvloeren

Moderne parketvloeren

Solidfloor originals

Solidfloor originals

Voor inspiratie verwijzen wij u naar het Solidfloor magazine.

De specialist in vloeren uit de regio

© 2014 Art of Home